Siirry sisältöön

AMK- / YAMK-opiskelija: Ilmoittaudu maksuttomaan Hyvän elämän valmennukseen

Kuvituskuva viidestä nuoresta hymyilevästä ihmisestä, jotka juoksevat
Vahvista itsesi johtamista, elämänhallintaitoja, opiskelukykyä, opinnoissa etenemistä sekä ammatillista kasvua. Voimaa opiskeluun -hankkeessa kehitetty Johda itseäsi paremmin – Hyvän elämän valmennus  -koulutus on nyt tarjolla eAMKissa, jotta se olisi paremmin saavutettavissa kaikille amk-opiskelijoille oppilaitoksesta riippumatta. Ilmoittaudu mukaan 2.9.2019 mennessä.

Diakin Helsingin-kampuksella on toteutettu viime vuoden aikana Nyyti ry:n Elämäntaito-kurssiin pohjautuvia valmennuksia, jotka jatkotyöstettiin Voimaa opiskeluun -hankkeessa Hyvän elämän valmennuksiksi.

”Useissa palautteissa todettiin, että tämä kurssi pitäisi saada ehdottomasti jokaisen opiskelijan ulottuville. Me otimme palautteen tosissamme ja teimme siitä mahdollista”, kertoo projektipäällikkö Mertsi Ärling.

Ilmoittautuminen nyt käynnissä

Ilmoittautuminen valmennukseen on käynnissä CampusOnline-palvelussa 26.8.-2.9. välisenä aikana. Koulutuksen laajuus on 3 op, ja se toteutetaan 16.9.-29.11.2019.

Opintojakso on maksuton kaikkien ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK) sekä vaihto-opiskelijoille ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille.

Valmennuksesta voimaa opintoihin ja elämänhallintaan

Kurssin tavoite on vahvistaa opiskelijoiden elämänhallintaitoja, tukea opiskelukykyä, opinnoissa etenemistä ja ammatillisen kasvun prosessia. Työskentely perustuu voimavara- ja ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan.

Kurssin tausta-ajatus pohjautuu siihen, että ajattelu, tunteet ja toiminta kytkeytyvät ja vaikuttavat toisiinsa jatkuvasti. Esimerkiksi oman ajattelu- tai toimintamallien muutoksilla voi vaikuttaa omiin tunteisiin ja mielialaan, ja lisätä myönteisten mielialojen todennäköisyyttä.

Lue lisää työskentelytavoista ja ilmoittaudu mukaan!